Kundservice
Cykelvagnar av hög kvalitet till rätt priser!

Cykelvagnar startades redan år 2005 och har sedan dess vuxit lavinartat. Vår målsättning är att erbjuda ett brett sortiment av cykelvagnar till Sverges bästa priser, utan att tumma på kvalitet och service. De vagnar vi saluför är utvecklade av våra produktdesigners i Norrtälje. Våra vagnar är högre än många liknande modeller för att passa även lite längre barn, samtidigt som särskilt fokus lagts på materialvalen för att säkerställa att produkterna är robusta men ändå lätta till vikten.

Cykelvagnar.se är en del av Nordbutiker. Nordbutiker är ett e-handelsföretag med huvudfokus på smarta produkter som förenklar vardagen. Vi driver ett antal egenutvecklade webbutiker i Norden där vi huvudsakligen säljer våra egna varumärken. I vår produktportfölj har vi förutom cykelvagnar även lätta eldrivna fordon såsom elcyklar och elsparkcyklar men även seniorscootrar och hemmafitnessprodukter.

Sedan starten 2007 har vi levererat produkter till över 200.000 nöjda kunder i Norden och omsätter idag över 120 mkr per år. Vårt huvudkontor och varulager finns i Norrtälje, strax utanför Stockholm där vi i dagsläget är ca: 35 anställda.